неділя, 18 вересня 2011 р.

Дистанційне навчання

Сучасний рівень
розвитку комп'ютерної техніки і програмного забезпечення надає широкі можливості щодо модернізації та підвищення ефективності навчання. Використання мультимедійних технологій у навчальному процесі урізноманітнює його, підвищує ефективність засвоєння матеріалу, автоматизує процес навчання та контролю знань. Розвиток мережі Інтернет та зростання її впливу на всі сторони діяльності суспільства за останні роки зумовили в освітній системі істотні структурні зміни. Так з поширенням у світі інформаційно-телекомунікаційних технологій та істотними структурними змінами в освітніх системах склалися передумови появи і розвитку нового напряму в освіті – дистанційного.
Методика навчання хімії та інших предметів шкільного курсу теж зазнають певних змін у зв’язку з необхідністю активізації пізнавальної діяльності учнів, підсилення їх самостійності, широкого використання в навчальному процесі технічних засобів навчання, комп’ютерної техніки.


З метою підвищення ефективності навчання та для ознайомлення учнів з дистанційними технологіями навчання учням 7-а класу пропонується виконання домашніх завдань в дистанційному курсі.

Сайт "Дистанційне навчання школярів:
http://virtualschool.org.ua




Немає коментарів:

Дописати коментар